Aanbevelingen

Allemaal leuk en aardig natuurlijk al die onzin van mij. Maar op de wereld leven nog zo’n 7 Miljard (Bron: Wikipedia) andere mensen, die stuk voor stuk interessantere dingen hebben te melden dan mij. Omdat door de bomen het bos niet meer valt te vinden op het overbevolkte internet kan ik jullie natuurlijk een handje proberen te helpen. Als je tenslotte de moeite hebt genomen om deze website te bezoeken heb je vast ook enkele raakvlakken met mijn interesses.

Numero uno!

Laten we beginnen met de belangenrijkste. Op deze website vind je je echte vrienden. Hier geen “vrienden: die na één biertje in de kroeg alweer meer oog hebben voor de vrouwen. Hier geen vrienden die de andere kant op kijken als je jezelf weer eens idioot gedraag. Nee deze vrienden vinden dat juist leuk.
En dan nog maar te zwijgen over je eigen ik. Wie veranderde in FIFA 99 niet de beste speler van het spel in zijn eigen naam? Wie maakte niet zichzelf aan in NBA, de SIMS of elke willekeurige andere game en gaf deze virtuele personage niet de beste eigenschappen die je kon bedenken?
Nu kan het in real-life! Wil je slim zijn? Veen paar interessante boeken toe die je zogenaamd gelezen hebt! Wil je een feestbeest zijn? Voeg een paar kroeg foto’s toe waar je (desnoods met Photoshop) met veel mensen opstaat! Wil je stoer zijn? Maak een selfie! Wil je inspirerend overkomen? Google op filosoof en gebruik CTRL-C en dan CTRL-V! Wil je aandacht? Plaats een verhaal over je overleden kat!
En de enige die hier serieus naar kijkt? Je toekomstige werkgever want die denkt dat hij je werkelijke ik ziet!

Daarom website 1:

FACEBOOK

Numero due

De man achter deze website heeft me in laten zien dat het allemaal best meevalt met mij. Ik adviseer dan ook iedereen om altijd iemand te zoeken die jouw Slechte eigenschappen of verslaving in een overtreffende trap bezit. Waarom dat zo belangrijk is bewijst de volgende levensgebeurtenis.

Op weg naar het zuiden van Italië besloten we zo’n 200 km om te rijden om een langgekoesterde wens ten uitvoering te brengen. We wilden namelijk erg graag nog eens te toren van pisa aanschouwen. Eenmaal bij deze toren aangekomen wil ik een foto van deze toren nemen. Kijkend door de telelens van mijn camera werd ik afgeleid, twee schitterende lichtmasten. Verder dan 1 foto van de toren van Pisa ben ik dan ook niet gekomen. 5 minuten later stonden we op prachtige vervallen tribunes midden in een woonwijk van Pisa.
Gestoord, krankjorum, idioot, niet goed snik, enz. ik hoor het u denken. En het ergste ik dacht hetzelfde over mezelf! Ik wilde me laten opnemen, hulp zoeken, afkicken! Dit kon toch niet? Tot ik op stap ging met de man van deze website en erachter kwam dat ik een vrij normale jongen was vergeleken met hem.
Eind goed al goed!

Daarom neem een kijkje op deze website:
Groundhopper.nl

Of lees zijn boek “VAN LETLAND TOT DE LANGELEEGTE” en kom erachter wat wij samen beleefden in polen!

Numero tre

Beter als dit ga je het niet vinden! Pure Porno!

In de hekken!!!

 

Numero quattro
De wedstrijdverslagen van VVKGB op deze website zijn een lust voor de hersens! Geen idee wie ze schrijft maar ik zou toch eens een kijkje nemen!

Dit moet je lezen!!!
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>