Beste Mark, een nieuw eiland!

Beste Mark,

Even een update van mijn kant! Het is tenslotte al een lange tijd geleden. Het waren drukke tijden en ik on het echt niet opbrengen om je te schrijven! Daar komt nu verandering in. Ik heb geen idee wat je van anderen al hebt vernomen en wat niet. Maar op dit moment ben ik in Nieuw Zeeland. De kleine eilandjes naast het grote eiland Australië.

Ik ben hier met mijn Maltese reisgenoot Matthew. Een romantische rondreis kan ik wel zeggen. We hebben elkaar ontmoet in mijn eerste week in Sydney, november 2014. We zijn al die tijd contact blijven houden en hebben zelfs regelmatig gebeld. Is het niet lief. De laatste weken in Australië ben ik weer in Sydney beland om nog even wat geld binnen te harken. Wat aardig gelukt is moet ik zeggen. Vandaar ook dit ik zo weinig contact met jou en de overige buitenwereld kon houden. 60 uur zwaar lichamelijke arbeid per week gaat je niet in de koude kleren zitten. Zeker niet als deze uren ook nog eens in de nacht worden uitgevoerd. Hier heb ik ook Matthew weer ontmoet en we hebben besloten samen naar Nieuw Zeeland te vertrekken. En dat is de tweede reden voor het weinige contact. Een nieuw land betekent duur internet. Je kent het vast van vakantie als je stiekem even porno wil kijken als de vrouw niet kijkt, zoals gewoon thuis. Blijkt het ineens €6 per mb te zijn.

Voor de eerste weken, welke nu bijna eindigen, hebben we een camper van gehuurd. Een leuk klein dingjetje wat zijn werk goed doet. Hoe het hierna gaat verlopen moeten we nog maar weer zien!

Ik hoop dat jij ook gelukkig bent op dit moment! Het kan haast niet anders, de zomer komt er aan! Neem een lekker koude Amstel op mij en we spreken elkaar!

Laterzz,

Ruud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>