Brief aan Mark, terug in Europa!

Beste Mark,

Dat is al wel weer even geleden dat we contact hebben gehad. Ik voel me oprecht schuldig dat ik een brief aan iemand anders heb geschreven dan aan jou. Je moet vast teleurgesteld in mij zijn. Ik hoop dat we ooit nog op één lijn komen.

Ik moet je wat vertellen Mark, als je dit nog wil lezen natuurlijk. Ik ben onderweg naar Europa op dit moment. Op moment van schrijven begeef ik mij boven Afghanistan. Klinkt best eng. Maar het schijnt er veilig te zijn. Ik vlieg naar Zweden. Een land waar ik nog nooit geweest ben. De mensen ken ik natuurlijk wel. Ze houden ook van reizen, maar het land. Geen idee. De natuur schijnt mooi te zijn. Misschien moet ik er maar gaan wandelen.

Tussen Nieuw-Zeeland en Zweden ben ik nog even in Thailand geweest. 5 Weekjes rondbanjeren. Het meest toeristische waar ik ooit geweest ben denk ik. De bekende plaatsen dan. Bangkok, Chang Mai, Koh Chang bijvoorbeeld. Daar wil je nog niet dood gevonden worden. Als je ooit nog eens iemand tegenkom die daar vrijwillig heen wil moet je even aan zijn of haar voorhoofd voelen.

Nee de kleine plaatsjes, waar niemand ooit van gehoord heeft. Die waren Vet cool! Daar wil ik weer heen. Maar niet naar een toeristisch plekje, nee nooit meer!

Of Thailand wat voor jou is ga je me vast vragen? Het bier is goedkoop.

Ik hoop dat je het leest en iets van je laat horen!

Mazzel,

Ruud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>