De start!

Het is nu toch echt zover! De dagen worden langer, tijd om de website de lucht in te gooien. En wat is er nou mooier dan dit met een openingsverhaaltje te doen! Lekker ontspannen te lezen op je tablet in de zon die er momenteel niet is, snel even in de pauze op je werk of stiekem tijdens college. Terwijl ik dit schrijf hoor ik de eerste vragen al opkomen in ieders hoofd. Het mooiste zou zijn om je nu te bedenken wat je jezelf afvraag. Met een beetje geluk is dat precies wat ik ga beantwoorden. Helaas mist waarschijnlijk net dat beetje geluk.

Waarom een website?

Dit is het eerste wat jij je afvraag. Doe het lekker op Facebook, gooi je foto’s op instagram en deel je verhalen op www.waarbeniknu.nl/ruudopreis of iets dergelijks. Nou dit vind ik nu gelijk een goede vraag van je. Maar ik heb het idee dat iedereen dat al doet. En als iedereen hetzelfde doet wordt het leven een beetje saai. Deze website kan ik gewoon lekker vol gooien met onzin en wie het wil lezen kan het lezen. Ik ga alles een proberen op te delen in categorieën zodat je snel kan kiezen wat je wel en wat je niet wil lezen.

Waar vind ik die categorieën dan? Ik snap er niks van!

Die zie je ook niet zomaar, daarvoor moet je een klein beetje slim zijn! Onder bestemmingen vind je ze niet. Hier zal ik mijn mening en misschien nuttige info voor anderen neerzetten over een bepaalde locatie. Deze informatie kan, In tegenstelling tot een verslag, dan ook dagelijks veranderen. Dit kan voor mijn bezoek dan wel na mijn bezoek gebeuren. Sommige dingen kan je soms beter opschrijven als je weer veilig het land uit ben.
Maar de categorieën dan, daar heb ik nog steeds geen antwoord op? Klopt! Die vind je ook overal en nergens. Onder reisverslagen zal je reisverslagen vinden. En onder reisverslagen kan je weer verder klikken op locatie en in sommige gevallen nog specifieker.

Maar ik zie nog meer? Help!

Goed gezien! Omdat ik zelf een reisverslag meestal niet interessant vind denk ik dat er vast meer mensen zijn die er hetzelfde als mij over denken. Maar misschien weet ik deze mensen wel te boeien met andere verhaaltjes! Kennis is macht en kennis moet je delen! Dus wie weet steek je er nog wat van op! Daarnaast zal ik, als ik zelf vind dat ik dit moet doen, ook mijn mening over iets geven. Wie weet is er iemand in geïnteresseerd. Ik zie het vanzelf! Google analytics verraad alles!

Is dit alles? Dit stuk tekst wordt me nu echt te lang!

Nou voor nu is dit wel even genoeg! Ga er vanuit dat de boel regelmatig veranderd dus F5 is een must!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>