Even voorstellen!

Ik doe iets te vaak beloftes op deze plek om jullie aandacht te behouden. En de beloftes heb ik maar al te vaak gebroken. Maar vandaag lieve lezers en lezerinnen, mogen jullie mij persoonlijk gaan opzoeken als ik mij niet aan de belofte houd.

—Ik beloof hierbij plechtig dat ik jullie de komende 3 weken op de hoogte breng van mijn Australische avonturen door middel van een groot aantal korte verhalen. Waarin ik verschillende belevenissen beschrijf—-

Geen dagboek dus, omdat ik dat zelf vaak saai vind om te lezen. Het is misschien meer overzichtelijk, maar zeg nou zelf, het verhaal van de plassende vrouw is toch veel leuker om te lezen dan een verhaal met in elke zin: en toen, en toen, en toen. Als je het er niet mee eens ben ik reageren hieronder overigens gratis. En om het jullie makkelijk te maken zal ik binnenkort het verplicht invullen van je email verwijderen! Soms ben ik nog wel lief!

Maar goed. Omdat ik niet in elk verhaal wil gaan uitleggen wie elke persoon is maak ik een korte handleiding. Een soort flyer! Je kan dit dus het beste uitprinten en naast je neerleggen tijdens het lezen van de komende verhalen. Het uit je hoofd leren is een andere optie. Studeren dus vanavond.

Ik zal al mijn reisgenoten ( de hoofdpersonen) dus even voorstellen.

Shaprie
David Aaron Sharp
Bijnamen: Dave, Sharpie
Nationaliteit: Engels
Dier: Leeuw

Niemand die Dave verstaat op een gekke Hollander na. Regelmatig vragen mensen hem om engels te praten. De grap is dat hij Engels is. Kan volledig door het lint gaan om de kleinste dingen, maar zal zich niet snel op mensen richten. Daar en tegen heb ik hem 30 minuten wit heet op een mieren nest in zien slaan met een stuk hout omdat er even daarvoor een mier in zijn eten zat. Daarnaast de gangmaker, houd van een drankje en een feestje. Praat graag en doet niet voor niks al zijn hele leven verkoop werk.

Poodlehead
Charles
Bijnamen: Charslton, poodlehead
Nationaliteit: Frans
Dier: Poedel

Heeft maar 1 interesse vrouwen. En hij is er goed in. Wordt overigens niet door iedereen gewaardeerd. 2 vrouwen op één avond is geen uitzondering en na meer dan 4 dagen zonder seks wordt hij ongeduldig, hoe dit afloopt in de outback mogen jullie raden (of wacht gewoon tot ik het schrijf in een verhaal)! Heel stug en snel chagrijnig. Zijn grappen zijn daar en tegen ongeëvenaard.

Bro
Wei wie Chen
Bijnamen: Warren, Wazza, Bro, Chamaloe
Nationaliteit: Taiwanees
Dier: Vis

Een waar fenomeen. Deze man is zo grappig, zo briljant en zo’n goede danser. Een van de beste persoonlijkheden die ik mijn leven heb meegemaakt. Heeft altijd op het juiste moment de juiste opmerking klaar. Kan uren meeluisteren in een gesprek en met 1 opmerking iedereen laten huilen van het lachen. Grote liefhebber van kong-fu. Zou 3 dagen met ons meereizen. Blijft uiteindelijk 4 weken en moet al zijn vluchten omboeken om Australië voor zijn visum verstrijkt te kunnen verlaten. Ik gok daarom dat hij het ook wel gezellig met ons vond.

Tomtom
Ruud Boon
Bijnamen: TomTom, Rudy, rudy budy, Rudy Trudy
Nationaliteit: Nederlandse
Dier: pussy

De beste, leukste en meest briljante person van deze roadtrip. Weet altijd de weg als iedereen verdwaalt is. Heeft een gratis blauw tentje waar hij altijd in slaapt maar waar iedereen welkom is en fungeert dan ook regelmatig als opslagruimte. Heeft de beste muziek die iedereen waardeert. Zelfs Franse muziek! Geweldige gozer!

Kunick
Natalie Kunick
Bijnamen: n.v.t.
Nationaliteit: Duits
Dier: Kangoeroe

Jong (18) naïef duits meisje. Maar weet heel goed waar ze mee bezig is en wat ze wil. Weet nog niet wat ze gaat studeren na haar rondreis, maar daar zijn jullie lezers vast ook niet in geïnteresseerd. Probeert ons een paar keer te verlaten maar komt steeds weer terug.

noussa
Laura de la palma
Bijnamen: Noesa
Nationaliteit: Belgische (Wallonië)
Dier: Paard

Een gekke dame. Regelmatig niet te verstaan. Een cursus articuleren zal haar goed doen. Hoewel ze het wel kan, maar er gewoon te lui voor is. De eerste en laatste roker in onze groep, liefhebber van een goed glas bier dan wel wijn. Voor ons gevoel maar een paar dagen bij ons. Na calculatie blijkt ze meer dan 50% van de trip te hebben bijgewoond. Weet heel goed wat ze wil doen, wat ze wil eten en wat we moeten inkopen. Lekker laten gaan zulke mensen!

Frenchie
Solene Pharell
Bijnaam: Frenchie
Nationaliteit: Frans
Dier: Dolfijn

Een gestoorde altijd gezellige Franse dokter. Is in Australië op een toeristen visum. Gestoord, avontuurlijk, gezellig en altijd vrolijk. Iemand die je in elke groep nodig hebt. Een gemis wanneer ze weg is. Zelfs na het verlaten van de roadtrip stuurt ze ons allen nog regelmatig berichten. Geen negatief woord van mij op papier over haar!

MC
Esmee Strugers
Bijnaam: MC, that’s not my name
Nationaliteit: Engels
Dier: Walrus

Een ietwat gezette Engelse dame. Echte Engelse dame! Grote bek, weet alles goed. Wil in een paar dagen van Darwin naar Cairns gaan. Hoe dit afloopt zullen jullie wel lezen. Ze is geen grote fan van haar bijnaam.

 

 

 

Het koppel

 

Miche wakan & Agnieszka Pieepmaz

Bijnaam: Het koppel
Nationaliteit: Duits & Pools (beide)
Dier: Zeepaardje

Eigenaar van de

tweede auto. Houden van knuffelen en zoenen. Als je de één ziet zie je ook de ander. Niet negatief maar gewoon een koppel. We verwachten binnenkort de uitnodiging voor de bruiloft. De mannelijke helft is niet gewend om te reizen, de vrouwelijke helft is zeer ervaren over de gehele wereld. Reizen voor het eerst lange tijd samen ondanks een relatie van meer dan 5 jaar.

Fin
Helena Kallas
Bijnaam: n.v.t.
Nationaliteit: Finse
Dier: Eend

Een lieve jonge dame van 19 jaar uit. Zojuist gearriveerd in Australië en nog niks van de wereld gezien. Ziet de roadtrip groep als één grote groep. Kan uren in zichzelf gekeerd genieten van een bijzonder uitzicht. Doet nog geen vlieg kwaad.

Er zullen nog vele bijfiguren opduiken in mijn verhalen. Maar bij deze heb ik de hoofdpersonen geïntroduceerd. Dit was even voorstellen voor vandaag. Ergens bovenin vind je het knopje printen! Alleen de foto van Ruud Boon printen is voldoende!

3 thoughts on “Even voorstellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>