Foto’s

Foto’s van een wereldreis!

Update Augustus 2014*** Ik heb eindelijk wat foto’s toegevoegd! ***

Update 2 *** Foto’s uit Noord-Korea vind je onder Noord-Korea!

Als ik ooit op een locatie kom met beter internet zal ik op deze pagina mijn foto’s op een professionele wijze proberen te verzamelen en presenteren. Dat gaat nu (helaas) nog niet lukken.

Maar omdat jullie hier al maanden op wachten ben ik toch maar begonnen om hier enkele foto’s neer te zetten! Ga niet schelden op je computer als het niet opschiet. Ga niet klagen dat je weer 6 keer op vorige moet klikken om op bij de verzameling te komen. In de loop van het jaar zal ik het allemaal wat beter proberen weer te geven. Maar ik kon jullie toch zeker niet langer laten wachten!

Had je dit al wel gezien?

Hier wat herhaling van foto’s, misschien ook wat nieuwe, alle foto’s die eerder op deze website zijn gepresenteerd en een niet duidelijk overzicht! Zo zag het er tot voor kort op deze pagina uit, maar ik hou het nog maar even online omdat jullie het misschien nog niet gezien hebben?

Foto’s Riga

Foto’s Moskou

 

Kijk onder andere in <a href=”http://ruudboon.com/dag-1-mongolie-van-schapen-tot-schapenvlees/”>Dit</a> verhaal voor een aantal foto’s uit Mongolië.

En klik voor een paar foto’s uit <a href=”http://ruudboon.com/roadtrippen-of-flippen/”>Australië</a> en <a href=”http://ruudboon.com/mijn-visie-is-zuiver/”>Noord-Korea</a>!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>