KGB-5 kan niet voetballen

Bovenkarspel- Na een enerverende wedstrijd, die overigens gemakkelijk met 6-1 is gewonnen door KGB-5, is er maar één conclusie mogelijk! KGB-5 kan niet voetballen. Althans volgens de kenners. Leken, waar ook u reporter onder valt, dachten dat KGB-5 een best aardig voetballende ploeg had. Ook de uitslag zou anders doen vermoeden. Maar niets blijkt minder waar.

Na ongeveer 40 minuten voetbal nam de aanvoerder van Strandvogels -2, in West-Friesland alom geprezen om zijn voetbalkennis, het woord. Drie kuchten om de aandacht te krijgen waren hiervoor niet eens nodig. “KGB-5 kan helemaal niet voetballen” klonk het bulderend over de, dit keer overigens uitstekend gemaaide, velden van KGB. Als zo iemand dat zegt moet dat ook wel waar zijn.

Alleen de spelers van KGB-5 geloofden hier niet in. In de rust werd besproken dat ze dit niet over zich moesten laten zeggen. Revanche was geoorloofd. Iedereen mocht zijn eigen interpretatie hieraan geven. Zo kozen twee spelers ervoor, waaronder de keeper, om een blessure te faken. Hierdoor moest met een geïmproviseerde opstelling gespeeld worden, waaronder zelfs een speler op doel. Ook nu wist strandvogels niet eens een schot op doel te produceren.

Speler E. koos voor een andere oplossing. Dat laat ik niet over mij zeggen. Ik kies de aanval. Helaas bleek zijn techniek iets minder dan hij verwachte en i.p.v. de speler werd alleen lucht geraakt met zijn trap na. Voor de scheidsrechter was dit genoeg om hem even op een stoel te laten rusten. Met 10 man, een geïmproviseerde opstelling en een speler op doel wist strandvogels overigens nog steeds niets te presteren.

Alleen Kevin had niet goed opgelet. Hij meende te moeten luisteren naar de aanvoerder van strandvogels en besloot alle ballen expres naast te schieten. Als een dergelijke belangrijke man zegt dat ik niet kan voetballen, moet ik dat ook maar laten zien was zijn excuus na de wedstrijd.

3 punten, op naar volgende week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>