Kgb-6 stapt over naar concurrent

Brekend! – Geheel KGB-6 heeft (unaniem) besloten over te stappen naar de concurrent. Zowel binnen als buiten de club is met ontzet gereageerd op dit nieuws. Het bestuur van vvKGB spreekt zelfs van “ een zwarte dag” en “een bom onder KGB-6”.  Het nieuws komt als een volslagen verassing en het is dan ook gissen naar de oorzaak.

Navraag bij de verschillende verantwoordelijken levert ook weinig duidelijk op. Woordvoeder Steven komt niet verder dan “ geen commentaar” en belangrijke schakel Bas kon alleen melden dat “door besluiten van bepaalde commissies waren we genoodzaakt deze stap te nemen. De beslissing wordt unaniem door het team gesteund”. Zuchtend klinkt het nog “ het is jammer dat het op deze manier moet gaan, maar het kon niet anders”.

De redactie heeft nog een derde poging gewaagd bij hoofd feestcommissie Emiel, maar ook hier werden we niet veel duidelijker van. Rond hossend met een vreemde pruik op, een biertje in de ene hand en een verwarmingspijpje in de andere hand was van een normaal gesprek al geen sprake. Na uitspraken als “het pils staat ook bij de concurrent koud” en “ van Texel tot de schuit, voor ons is het altijd feest” zijn we maar weer vertrokken.

Het blijft dus een groot vraagteken hoe het zover heeft kunnen komen. Hoe het nu verder moet met KGB-6? Dat moeten we aan de experts over laten, maar feit is dat het voor de opvolgers een hele opgave zal worden om in de voetsporen van deze legendarische mannen te stappen.

En de spelers van KGB-6? Die spelen vanaf aankomend seizoen de wedstrijden voor KGB-5. Natuurlijk gewoon op het F-veld. Maar niet meer onder de vertrouwde naam.

We hebben er weer zin in? U ook?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>