Westfriezen neemt KGB-5 in de maling

Zwaag - Zondag 27 September 2015 moest een mooie voetbalmiddag worden, helaas liep het voor KGB-5 allemaal anders. Om 1 uur s´middags werd er nog vol goede moed verzameld bij Peter patat. Deze vriendelijke snackbar eigenaar kwam zelfs nog een praatje maken. Of KGB-5 een honkbal team was? De spelers mogen dan allemaal wel zeer gespierd zijn, ze spelen toch echt een spelletje met de voeten. Te veel frituur lucht werkt blijkbaar niet bevorderend voor de werking van de hersens!

Maar terug naar onze manschappen. Na een gezellig autoritje en de gebruikelijke voorbereiding, waaronder het zware shag rollen van dirk, wordt het plastic veld betreden. Vol vertrouwen en adrenaline wordt een warming up ingezet en maakt men zich klaar voor de wedstrijd. Helaas blijkt sluitpost Rick niet voldoende fit om aan de wedstrijd te beginnen. Reserve doelman Ruud mag het plekje onder de lat gaan innemen. Gelukkig voor KGB-5 is het niveau van de reserve keeper misschien nog wel hoger dan die van de vaste keeper.

Koning van het Knollenveld

Koning van het Knollenveld

Als de scheidsrechter even later op zijn fluit blaast en de bal eindelijk rolt komt de aap uit de mouw. KGB-5 is hier onder valse voorwendselen heen gelokt! Er is helemaal geen wedstrijd! KGB-5 is uitgenodigd om de netten van Westfriezen te komen testen. “Hebben we hier onze vrije middag voor opgeofferd” hoor je de spelers denken! Om het imago van de club KGB als geheel niet te schaden, besluiten de spelers toch maar aan het verzoek van Westfriezen mee te werken.
Lee besluit met schitterende keiharde knallen de sterkte van de netten te testen en de “Koning van het knollenveld” test het verschil tussen netten boven een voetbalveld en een plastic veld. Marius kijkt of hoekjes wel mooi gesloten zijn en Bas wilde wel eens zien wat de combinatie van Keeperhandschoen en bal met een net zou doen. Helaas voor bas besloot westfriezen dat de netten alleen met bal getest mochten worden. Deze poging werd dan ook niet in het keuringsrapport opgenomen. En zo eindigde een competitiewedstrijd in een potje netten testen. Weer eens wat anders op zondag.
Uitslag 8-0 + Bal-handschoen combinatie! Netten goedgekeurd! Op naar volgende week.

Keeper Ruud Boon

Wissel in de Zon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>