Nieuwsflits!

**Voor iedereen die gister op Geert W. heeft gestemd: ga even een rondje lopen, kijk eens in die spiegel en ga daarna even met je vriendjes spelen in Oekraïne of Bangkok***

Ik heb nieuws voor jullie (of het goed of slecht is laat ik even in midden)! Ik leef nog na mijn bezoek aan het ozo gevaarlijke Noord-korea! Hadden jullie niet verwacht hé! Het is er echt heeeel eng!

***** Dit was uiteraard het hoofdnieuws, maar er is meer***

Voor alle analfabeten onder ons heb ik goed nieuws! Ik ben begonnen met het uitzoeken van mijn foto’s,! Daarnaast ben ik bezig om uit te zoeken hoe ik ze het mooist (de foto’s waar ik niet op sta ook), geweldigst en indrukwekkendst op mijn website kan plaatsen. Dit bleek even moeilijker dan ik had verwacht! Internet zit niet zo te wachten op foto’s die direct van je DSLR (spiegelreflex camera voor de minder bedeelden onder ons). Dus eventjes geduld nog en het foto’tje komt zo!

Daarnaast voor al mijn vrienden die denken dat ze mijn vrienden zijn maar eigenlijk helemaal geen vrienden zijn! Nog één week en ik kan weer gebruik maken van het sociaalste medium van de wereld (Feesboek!). Jammer is alleen dat deze zogenaamde vrienden niet op deze website komen en dit dus niet zullen lezen, dus niet achter komen dat het nog één week duurt. Als ze me maar niet gaan bellen… Ohnee dat gaat niet want deze vrienden hebben mijn telefoonnummer niet.

Voor de fanatieke lezers van de zijkolom; Net als Facebook is ook Twitter hier geblokkeerd! Dus ook jullie moeten nog één week wachten.

En dan de belangrijkste groep; De F5’er! Ook voor jullie heb ik goed nieuws. Of slecht nieuws. Ik heb inmiddels een heel digitaal en papieren kladblok vol met ideeën, verhalen en andere dingetjes! Als ik alles uit zou typen zou ik al een volledig boek vol verhalen hebben. Er liggen zelfs nog verhalen van Moskou tussen. Ik moet sommige nog even fatsoeneren maar de meeste moeten nog geheel uitgetypt worden. Houd het weerbericht van Beijing daarom maar goed in de gaten! Als het gaat regenen heb ik de tijd om wat dingetjes uit te werken!
En anders komt het wel in Bangkok! Daar mag je toch niet meer naar buiten….

En dan de laatste! Ik twijfel of deze indeling wel goed is van mijn website! Voor de niet vaste volger is het naar mijn idee nog niet echt duidelijk wat de laatste verhalen zijn enzovoorts! Dus denk jij het beter te weten of vindt je het wel goed…commentaar is welkom!

***Ik weet niet of jullie dit lezen want google analytics is ook stout in China***