Nutteloos stukje website vulling

Speciaal voor iedereen die de hele dag op F5 loopt te drukken in de hoop weer wat van mij te horen!

Terwijl de meeste van jullie nu al aardig aangeschoten raken zit ik op een een van pellets gebouwde bank en tafel (voet op tafel dus “zit” ik ook op de tafel, wijsneuzen!)

Het is hier in Moskou een potje mooi weer dat wil je niet weten! Volgens het Nederlandse weeronline is het hier 7 graden maar op de thermometer stond toch echt 22 vanmiddag. Wie heeft er nu gelijk?

Zoals belooft zou ik even een verhaaltje voor jullie typen. Nou heb ik alweer zoveel beleeft dat ik niet weet waarover. Of eigenlijk andersom, ik heb zoveel beleefd dat alles normaal is geworden en ik dus niks meer kan bedenken wat bijzonder is omdat het voor mij allemaal dus normaal is geworden, maar als ik het allemaal aan jullie ga vertellen is het vast weer bijzonder. Snap je? Maar wat wil ik nu echt aan jullie… Ik zal er eens over nadenken. Ik kan natuurlijk vertellen wat ik allemaal gezien heb, maar dat kun je op elke willekeurig reis-blog vinden. Of je moet het interessant vinden om te lezen welke stadions ik vandaag bezocht heb, maar dat lezen na deze zin alleen mijn reisgenoten uit polen (Tom Bodde lezersreis, aanrader. Check www.groundhopper.nl!) en yorick visser nog verder. Dat zal ik binnenkort wel in een los artikeltje plaatsen dus.

Goed waar was ik…Ik heb gister met een aantal hostel genoten het maffia spel gespeeld. Klinkt heel spannend maar is het niet! Voor wie wil weten hoe het werkt, ik zal het nog wel eens uitleggen!

Nou nog één serieus ding dan. Het is hier, als lowbudget backpacker, vrij moeilijk om niet in een of andere fastfood tent te gaan eten. Een Groot Macdonalds menu kost nog geen €4,50 terwijl een stukje vlees in de supermarkt al bijna hetzelfde kost. En dat moet je daarna nog eens zelf klaar gaan maken ook. Echt Russisch voedsel is al helemaal niet te betalen in een restaurant. Gelukkig ben ik heel goed in eitjes met tomaat en paprika bakken, zodat ik aan mijn broodnodige vitamientjes kom!

Nou mooi stukje website vulling. Als ik binnenkort meer inspiratie heb zal ik wel één van mijn belevenissen op papier (is geen papier!) pennen (typen).

One thought on “Nutteloos stukje website vulling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>