Ongeruste brief van Mark!

Ik heb zojuist onderstaande brief ontvangen van Mark! Wie mark nog niet kent moet eerst dit even lezen! hier kun je voortaan alle brieven van en aan mark vinden!

Beste Ruud,

Hoe gaat het met je, is het eerste wat in mij opkomt. Ik heb nu al 2 maanden niks van je vernomen en dat baart mij ernstig zorgen. Ben je omgekomen bij het ongeluk in Noord-Korea? Bij de rellen in Thailand, bij het metro ongeval in Moskou of ben je veilig aangekomen in Australië? Ben je nog steeds in Australië of ben je daar ook al weer verdwenen? In Australië leven toch kangoeroes of was dat in Zwitserland? Sorry het zijn vragen die in mij opkomen en waar ik graag een antwoord op zie komen. Ik mis je Ruud. Ook al mag mijn vrouw dat natuurlijk niet weten.

In de goede hoop dat deze brief bij jou aankomt wil ik graag vertellen hoe het hier gaat. We hebben inmiddels 2 extra poesen in huis. Gejat van de buurvrouw. Dat was echt het beste idee wat ik ooit had kunnen verzinnen. Poesen poepen namelijk nooit in hun eigen tuin maar altijd bij de buren. Doordat ik ze gejat heb van de buurvrouw poepen ze nu niet meer in mijn tuin maar in haar tuin. En ze heeft nog steeds niks door dus geeft ze de poesen nog steeds te eten. Ze kosten niks omdat ik ze gejat heb, het kost me niks om ze eten te geven want dat doet de buurvrouw en ik heb een schone tuin! Als het vliegen waren geweest waren het 3 vliegen in één klap.

Ook het mooie weer is hier inmiddels aangekomen. Lekker elke avond met een Amstel in de tuin. Mooi pilsen! Skoftig mooi!

Voor de rest is het leven vrij saai hier. Er gebeurd niet veel. De ruzie met mijn vrouw zijn de enige welkome hoogtepunten van de week. Ik heb een nieuwe tactiek gevonden om haar uit de tent te lokken, ik hoop wederom dat ze deze brief maar niet te lezen krijgt. Gelukkig hebben we geen internet en kunnen we niet op www.Ruudboon.com kijken. Je kunt deze brief dan ook met een gerust hart publiceren! Ik ga altijd naar de bakker en ik vergeet altijd expres het aardbeien broodje. Dan wordt ze weer boos hahaha! Grappig toch. Kunnen we weer mooi even bekvechten.
Ik hoop dat ik snel weer wat van je verneem en deze brief jou in goede gezondheid bereikt.

Groeten,
Mark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>