Wedstrijdverslag Nederland-Ijsland

Wedstrijdverslag Nederland-Ijsland, 3 September 2015

Bedankt dagbladen van nederland dat ik na elke voetbalwedstrijd weer een verslag van de wedstrijd mag lezen! Ik geniet er met volle teugen van! Daarom speciaal voor jullie dit wedstrijdverslag. Ik hoop dat het niet onder doet voor het niveau van jullie verslag. Alles wat in de wedstrijd gebeurd is staat erin. Geniet er van en mischien kunnen jullie het publiceren!

Het is de eerste minuut, ik open de voordeur. In de tweede minuut loop ik door naar de bank waar ik op plaats neem. Er gebeurd vrij weinig in de daarop volgende minuten. Achteraf kun je stellen dat ik lekker gezeten heb. Na 20 minuten sta ik dan eindelijk op om naar de Wc te gaan. Hij klettert lekker in het water en in de 22e minuut zit ik weer op mijn plaats. In de 25e minuut zet ik een muziekje op. Na 30 minuten begin ik aan mijn tweede glas drinken. Wat een enerverende eerste helft, hier zal nog lang over woorden nagesproken. In de rust kom ik erachter dat er voetbal op tv is, de tv gaat aan. In de 50e minuut gaat de oven aan en in de 60e minuut gaat er een pizza in de oven. In de 70e minuut eten we een pizza. In de daaropvolgende minuten gebeurd er weinig. Tot de verlenging. De man op tv doet een bordje met 3 minuten in de lucht. Nog 3 minuten. Na 3 minuten gaat de tv uit.

*Ode aan de wedstrijdverslagen in de krant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>