Zomaar een vriend

Sommige van jullie hebben misschien al eens kennis gemaakt met hem, voor anderen is hij nieuw. Maar ik wil jullie graag voorstellen aan mijn PEN-vriend. Pen in de vorm van het met inkt gevulde blauwe voorwerp waarmee vroeger iets op papier gezet kon worden. En dus niet de pen die je op paaltjes langs de weg tegen kom, dit is een andere pen.
Mijn PEN-vriend heet mark, Mark Lonsdale. dezelfde achternaam als het kledingmerk ja. Mark is woonachtig in een mooi dorpje aan de rand van West-Friesland en woont samen met zijn vriendin Karma. Karma Lonsdale-de Wit zal zij vanaf volgend jaar gaan heten. Nu is het nog gewoon Karma de Wit. Daarnaast hebben ze ook nog een hond (Woef) en een kat (Gromm).
Mark en ik kennen elkaar niet persoonlijk, maar we weten van elkaars bestaan af. We schrijven elkaar regelmatig over wat we tegen komen in ons leven, en dit levend zeer boeiende conversaties op.

Afgelopen week heb ik aan Mark toestemming gevraagd om onze brieven ui te mogen typen, ik moest hem eerste uitleggen wat dit was, om ze daarna op mijn website te plaatsten. Na lang onderhandelen over de vergoeding die hij hier voor krijgt heeft hij uiteindelijk ingestemd.
Regelmatig zul je hier dan ook een brief tegen komen die aan mark gericht is. Omdat ik niet altijd zin zal hebben om een reisverslag te schrijven, zou het voor kunnen komen dat mijn brief aan mark als reisverslag gezien kan worden.
Speciale dank gaat uit naar Secondlove.nl die mij in contact heeft weten te brengen met mark.

PS. In verband met privacy zijn fictieve namen gebruikt. Mark heet in het echt Wim.

One thought on “Zomaar een vriend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>